5 redenen voor een terrasverwarmer

Je hebt als horeca-ondernemer een drukke zomer achter de rug, waarbij jouw terras dagelijks bomvol zat? Dat had je te danken aan de prachtige temperaturen, waardoor iedereen lekker naar buiten trok en gezellig op je terras plaats nam. Maar helaas, de herfst is ingevallen en de winter zal ook snel weer invallen. Weg zijn dan de mooie temperaturen en daarmee ook al die mensen die op je terras plaatsnemen. Maar daar is nog wat aan te doen. Er zijn namelijk nog genoeg mensen die het helemaal niet erg vinden om in de herfst of zelfs in de winter buiten te zitten, mits je daar bepaalde maatregelen voor genomen hebt. Een van die maatregelen is het plaatsen van een terrasverwarmer. Hierbij daarom 5 redenen om een terrasverwarmer aan te schaffen voor je terras.

1. Meer klanten

Als de terrassen vol zitten op mooie dagen betekent dit drukke dagen voor jou als horeca-ondernemer, maar ook een leuke omzet. Hoewel dit uiteraard minder zal zijn in de herfst zullen er nog genoeg mensen zijn die buiten zitten nog steeds op prijs stellen. Een terrasverwarmer nodigt juist mensen uit om op je terras te komen zitten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan rokers. Binnen mogen zij niet meer roken dus zij zullen expliciet letten op terrassen met terrasverwarmers.

2. Stijlvol

Er zijn hele mooie modellen terrasverwarmers te koop in allerlei soorten en maten. Je kunt dan ook een heel stijlvol exemplaar uitkiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie hoge terrasverwarmer die het uiterlijk van een gezellige lantaarn heeft, dan is dit een aanwinst voor je terras.

3. Sfeervol

Denk je eens in: een ijskoude dag waarbij je niet meer zonder een muts of das kunt. Toch klinkt er uit jouw horecazaak gezellige muziek en zit zelfs op deze ijskoude dag je terras vol. Dit is op koude dagen toch heel sfeervol? Tevens trekt de gezelligheid die jij met je terrasverwarmers bereikt ook weer publiek aan.

4. Uitstekende temperaturen

Onderschat niet de warmte die uit terrasverwarmers komen. Je kunt de temperatuur dusdanig hoog krijgen dat je gehele terras ook daadwerkelijk een zeer aangename temperatuur krijgt. Dan mag het weer nog zo koud zijn, de temperatuur op jouw terras zorgt ervoor dat het publiek graag van je terras gebruik maakt.

5. Voor elke ruimte

Je hebt staande terrasverwarmers die je gewoon op je terras kunt neerzetten, maar heb je bijvoorbeeld een overdekt terras dan kun je ook kiezen voor terrasverwarmers die je aan de wanden kunt ophangen. Zo is een terrasverwarmer in vrijwel elke ruimte te gebruiken.